Malerarbejde i Roskilde

Malerarbejde der lever op til dine krav og forventninger udføres i høj kvalitet

Vi taler flydende engelsk

Malerarbejde i Roskilde

Vi taler flydende engelsk

Høj kvalitet i vores malerarbejde

Forberedende arbejde udføres ofte ud over det almindelige malearbejde. Pudsning, spartling, renovering af vægge og lofter, gipsarbejde og rengøring. Dette er integrerede komponenter i malerarbejde, der sikrer, at overfladerne er egnede og klar til maling.

Hvis malerarbejde udføres på uforberedte overflader, giver det ujævnheder i væggene, snavs og dårlig vedhæftning af malingen og der er derfor ikke mulighed for at opnå en høj kvalitet.

Omfattende vedligeholdelse

Vi sørger for, at malerarbejde bliver udført i høj kvalitet og vil lever op til dine/jeres forventninger og krav.

Kvalitetsmaterialer

Vi leverer materialerne til stedet, og gør rent og klar til malerarbejde. Materialerne er selvfølgelig i høj kvalitet.

Garanti

Alle kunder får garanti for den leverede service – de modtager en faktura som en bekræftelse.

etablering af ovenlysvinduer
loft til kip

Få et tilbud

Hos Sjællands Håndværker i Roskilde bringer vi vores kunders drømme til virkelighed – og overgår vores kunders forventninger! Vi har mere end 11 års erfaring inden for malerindustrien, og ser altid frem til det næste projekt.

Vi garanterer kvalitet, sikkerhed og kun de bedste resultater.

Kontakt os via formularen og fortæl om det malerarbejde du gerne vil have udført, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

De 3 klassiske fejl som de fleste laver

1. Valg af den forkerte farve

Vi vælger normalt maling i butikken baseret på farveprøver, men når du kommer hjem og begynder at male, er farven alligevel ikke den du ønskede. For at undgå skuffelse er det bedst at bede butikken om en prøve og teste den på væggen. Hvis du planlægger at sælge dit hjem, vil en stærk eller meget intens farve ikke anbefales – det er et bedre at vælge neutrale farver.

2. At male i dårlig belysning

Undgå at udføre malerarbejde i dårlig belysning. En malet væg i dårlig belysning kan se godt ud, men når naturligt lys falder på den, eller alle lamper er tændt, vil du se ujævne malestrøg. Prøv at male i naturligt lys, så du ikke behøver at male over igen.

3. Ikke at spilde maling på loft og gulv

Malere ved, at det sværeste er at male loft og gulv hvor de mødes med væggen så malingen står knivskarpt. For at undgå denne fejl skal du fastgøre en strimmel tape på et par centimeter vandret til kanterne på loftet og gulvet når du maler. Efter maling fjerner du strimlen, og farverne ligger nøjagtigt uden den mindste overlapning.

Eksempler på vores arbejde

God forberedelse er en vigtig del af malerarbejde, da det gør hele processen hurtigere, nemmere og mindre tidskrævende.

Når du selv maler, er der stor sandsynlighed for at lave fejl, som vil spilde din tid og måske give dig ekstra omkostninger.

Det er derfor bedst at kontakte fagfolk inden for området – Sjællands Håndværker hjælper med at vælge de nødvendige materialer, og vi er altid godt forberedte til at udføre malerarbejdet. Det gør hele processen hurtigere, nemmere og mindre tidskrævende.