Et anderledes
håndværkerfirma

Når dit hjem trænger til en opfriskning, er Sjællands Håndværker den bedst mulige samarbejdspartner.

Vi taler flydende engelsk

Et anderledes håndværkerfirma

Vi taler flydende engelsk

Om os

Hej. Mit navn er Simas, og sammen med min far Arunas bringer vi vores kunders drømme til virkelighed – og overgår vores kunders forventninger!

Hvis du har brug for et håndværkerfirma, du kan stole på, og som du kan regne med til at udføre dit projekt med success, så kontakt Sjællands Håndværker i Roskilde.

Vi lægger altid en særlig indsats i at sikre, at dit projekt leveres til tiden, til det aftalte budget og med så lidt forstyrrelse af din dagligdag i hjemmet eller arbejde på arbejdspladsen som muligt.

Vi sætter en ære i at arbejdet udføres korrekt første gang, og at mindske støv og skidt under processen. Hos Sjællands Håndværker har vi fokus på at efterlade dit hjem eller din arbejdsplads rent og ryddeligt, så du kan nyde resultatet af vores arbejde.

Derfor skal du vælge Sjællands Håndværker

Vi udfører altid arbejde af høj kvalitet

Vi bruger altid materialer af den højeste kvalitet samt erfarne håndværkere til at udføre arbejdet.

Mere end 11 års erfaring

Sjællands Håndværker er ejet af Simas Ruksnaitis, og sammenlagt har alle vores håndværkere mere end 11 års erfaring inden for byggeri og renovering.

Et stærkt team sikrer en effektiv arbejdsindsats

Vi har et stærkt team af talentfulde og erfarne håndværkere til at levere det bedste arbejde til tiden.

Rådgivning om de bedste løsninger

Som håndværker rådgiver vi altid vores kunder ud fra deres behov og ønsker – med tanke på funktion, økonomi og visuelt udtryk.

Har du brug for et håndværkerfirma omkring Roskilde, der har stort fokus på glade kunder og et resultat af højeste kvalitet? Udfyld vores kontaktformular, så hører du fra os.

Eksempler på vores arbejde