Renovering af hus

Vi hjælper dig med at skabe dit drømmehjem – uanset hvad du har brug for hjælp til

Vi taler flydende engelsk

Renovering af hus

Vi taler flydende engelsk

Skab dit drømmehjem med husrenovering

Når man står over for en renovering af hus, er der ofte mange der selv står med opgaven i at styre projektet på egen hånd. Med flere forskellige håndværkere og mange opgaver, der skal udføres, kan det være en særdeles stressende opgave.

Hos Sjællands Håndværker i Roskilde går vi meget op i at støtte dig i både planlægningen og projektstyring, så du opnår det absolut bedste resultat ved renovering af hus. Vi har mere end 11 års erfaring som tømrer, i forventningsafstemning, tilrettelæggelse af projekter, realistisk tidsestimering af opgaver samt klar og tydelig kommunikation, så du kan føle dig tryg og informeret gennem hele processen. Står den på husrenovering, kan du derfor trygt tage fat i os.

Renovering af hus med levering til tiden

Takket være god projekt- og ressourceplanlægning, erfarne og uddannede håndværkere samt en effektiv tilgang til arbejdet, er vi i stand til at udføre renovering af hus hurtigt og med et højt kvalitetsniveau. Uanset om opgaven estimeres til blot at tage et par uger eller flere måneder går vi meget op i at levere det absolut bedste resultat, som du vil blive glad for i mange år frem.

Husrenovering kan bl.a. indebære:

  • Renovering af køkkener
  • Opsætning af gipsplader
  • Vægspartling
  • Flisearbejde
  • Isoleringsarbejde
  • Nedrivning
  • Udførsel af indvendige snedkerløsninger
  • Udførsel af udendørs snedkerløsninger

Kontakt os hvis du står over for en renovering af hus, så giver vi et tilbud.

Ingen overraskelser

Vi ved, at mange oplever megen usikkerhed i forbindelse med at bygge eller renovere et hus eller lejlighed. For at betrygge dig i processen yder vi hos en Sjællands Håndværker en tilfredshedsgaranti, der sikrer, at projektet færdiggøres til tiden, til prisen og i den kvalitet, du forventer.

Se eksempler på vores udførte renoveringer

Sjællands Håndværker i Roskilde har altid en løsning på dit bygge- eller renoveringsprojekt – uanset størrelsen på projektet, hvilke materialer du ønsker, eller hvilken stil du drømmer om. Se vores galleri af udførte opgaver, hvor du kan se resultaterne af vores arbejde og få inspiration til dit eget hjem. Har du spørgsmål til nogle af opgaverne, kan du altid kontakte os på e-mail eller telefon.