Terrasse

Få dine drømme opfyldt

Vi taler flydende engelsk

Terrasse

Vi taler flydende engelsk

Drømmer du om en ny terrasse?

At bygge en hyggelig terrasse til forår-, sommer- eller efterårsaftener er en stor fordel.

Når du beslutter dig for at bygge en terrasse, skal du dog overveje flere aspekter på forhånd for at gøre den ikke kun smuk, men også funktionel og praktisk og harmonisk.

Når du selv bygger en ny terrasse, er der stor sandsynlighed for at lave fejl, der spilder din tid og kan medfører ekstra omkostninger. Derfor er det bedst at henvende sig til fagfolk inden for området.

Vi – Sjællands Håndværker i Roskilde kan gøre dine drømme til virkelighed. Vi hjælpe gerne med at vælge de nødvendige materialer og du/I vil få jeres drømmeterrasser efter kort tid.

Din nye terrasse er kun et klik væk

Vi har mere end 11 års erfaring og ekspertise inden for træ-og tømrerindustrien.

Vi lover kvalitet, sikkerhed og resultater.

Alle ansatte hos Sjællands Håndværker træner og bliver bedre på daglig basis, mens de arbejder på projekter og laver ting der aldrig er blevet lavet før. Vi søger viden i felter lige fra projektledelse og ressourceplanlægning til kundeservice og konstruktionsteknologi.

3 tips til at undgå de fejl, de fleste mennesker laver, når de bygger terrasse

1. Du skal beslutte, hvilken side af huset du vil bygge terrassen på, og hvilken størrelse og form den skal have.
Det bedste sted for en terrasse er den sydøstlige, sydlige eller sydvestlige side af huset. Hvis du bygger en terrasse på nordsiden af huset – bliver du kølig i sommervarmen, og hvis du bygger syd for huset – vil du nyde varmen i den kolde årstid.

2. Det er vigtigt at forstå, hvilken funktion en ny terrasse skal have. Hvad skal den bruges til, og hvor meget plads er der behov for?
Skal der f.eks. være et spisested på din nye terrasse? Hvis det er tilfældet, skal du naturligvis bruge et stort bord, og til et stort bord skal du selvfølgelig planlægge en større terrasse. Ofte bygger folk terrasser, og opdager senere at der ikke er plads til meget af det de gerne ville have på dem.

3. Tænk på, hvilken belægning (materiale) du skal vælge.
Hvis belægningen er valgt forkert, mister den sin oprindelige skønhed over tid. Med ansvarlighed hjælper vi dig med at vælge den bedste træterrasse og lægger den korrekt. Så du kan nyde det rekreative område.

Eksempler på vores arbejde