Tømrer

Kvalitetsresultater til tiden

Vi taler flydende engelsk

Tømrer

Vi taler flydende engelsk

Professionelt tømrerfirma i Roskilde

Søger du en kyndig tømrer til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt? Sjællands Håndværker er et professionelt tømrerfirma, og vi står altid klar til hjælpe dig med at realisere dine drømme. Vi har mere end 11 års erfaring i branchen, hvoraf vi har opbygget en bred vifte af kompetencer.

I vores tømrerfirma er kunden er altid i højsædet. Heraf er kommunikation, tidsplanlægning og service kernen i vores arbejde. Vi sætter høje krav til vores arbejde og går ikke fra opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en tømrer og kunne du tænke dig at høre om mulighederne hos Sjællands Håndværker? Kontakt os i dag og indhent et 100% gratis tilbud. Det er vigtigt for os at der skabes de rette forudsætninger fra starten af. Derfor kommer vi gerne med råd og vejledning inden projektstart.

Vær sikker på at vælge en dygtig tømrer. Ring til os på telefon 26 21 71 19, send en mail til contact@sjhv.dk eller udfyld formularen her på siden. Så vender vi straks tilbage. Vi glæder os til at høre fra dig!

3 Vigtige ting at huske på, når du skal vælge en tømrer

Når du skal udvælge en professionel tømrer til dit bygge- eller renoveringsprojekt, er det vigtigt, at du sætter krav til dem. Med mere end 11 års erfaring i byggebranchen ved vi lidt om, hvilke ting der er essentielle for at opnå et holdbart resultat og sågar en god oplevelse.

1. Forventningsafstem med dit tømrerfirma
Når du indgår et samarbejde med tømrer, skal du være sikker på, at priser, deadlines, tider, materialer osv. er aftalt klart og tydeligt fra start. Ender du først i en situation, hvor I er uenige om byggeplanerne, kan drømmeprojektet hurtigt blive til en lang og omstændelig proces.

Vi anbefaler derfor, at du altid tager en grundig snak med din tømrer inden projektstart, hvor i gennemgår alle detaljerne af aftalen – uanset opgavens omfang.

2. Hvad ønsker du af en tømrer?
Det giver måske sig selv, men når du skal have udført en opgave af en tømrer, er det vigtigt at vide, hvad du ønsker. Det gælder alt fra farve og materialevalg til størrelsen og behovet for byggeriet.

Er du ikke så kyndig inden for disse ting, kan den professionelle tømrer naturligvis rådgive og vejlede. Vi står altid klar til at sparre ideer og muligheder med dig før projektstart.

3. Undersøg priserne på markedet
I en branche hvor priserne svinger meget fra virksomhed til virksomhed, er det især vigtigt, at man ikke blot tager det første og det bedste tilbud. Som tømrer kan det være kompliceret at afgive en retvisende pris, inden man har besigtiget opgaven. Derfor er det også vigtigt at have en vis skepsis, når man sammenligner tilbud.

Brug derfor din sunde fornuft, og tro ikke på noget, der er for godt til at være sandt. Det vil som regel ende med at koste langt mere på sigt, hvis arbejdet ikke er blevet udført korrekt i første omgang. Gå ikke på kompromis med dine egne krav og hav dit budget in mente, inden du begiver dig på tilbudsjagt.

Eksempler på vores arbejde